Associació Amics de la Salut de Badalona

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal

Vocalia de la Dona

DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Avui volem renovar públicament el nostre compromís de sumar esforços i crear sinergies de treball

col•laboratiu, també amb els homes, que facin possible construir conjuntament dinàmiques innovadores per avançar en l’eradicació de la violència masclista. I volem aixecar la nostra veu, ferma, alta i clara, per denunciar la vulneració constant dels drets humans que és la violència contra les dones.


ACTIVITATS AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA VOCALIA DE DONES DE L'ENTITAT

Dimarts 25 de novembre de 2014 a les 18 h.
                                          Al Museu de Badalona, conferència: "La violència ens afecta a tots"
Dimecres 26 de novembre a les 18 h.

             Acte institucional a la Sala de Plens de l'Ajuntament - Lectura del Manifest Institucional

A les 18,45 A la plaça de la Vila - "Entre totes i tots podem confeccionar alguna cosa positiva"  
Els grups i vocalies de dones, entre ellles la nostra i la Federació de Dones de Badalona conformaran un mosaic col·lectiu amb la unió de peces de roba confeccionades per cada un dels grup.

***********************************************************

El 25 de novembre, les administracions i la societat civil tornem a aplegar-nos per manifestar, una vegada més, el nostre rebuig a la violència masclista i per fer pública la nostra ferma voluntat de seguir treballant fins eradicar-la.
Un any més, malauradament, tornem a ser aquí per haver de recordar i fer palès que els drets de les dones són drets humans i que el fet de vulnerar-los, més enllà de la injustícia i la crueltat, significa una manca de reconeixement de l’autoritat i la llibertat femenina i representa un gran impediment per assolir la pau, el desenvolupament i el dret d’exercir la ciutadania. Una societat desenvolupada no es pot permetre vulnerar els drets més bàsics i elementals de la meitat de la seva població.

=====================================================================================

SÁBADO DÍA 22 DE NOVIEMBRE DE 10 A 12 H. NAU-3 DE L'ESCORXADOR CONFERENCIA SOBRE TERAPIA REGRESIVA


===========================================================================================================

INFORMACIÓN SOBRE LA CONFERENCIA CELEBRADA EL 22 DE NOVIEMBRE de 2014

En esta conferencia se trataron temas relacionados sobre la Terapia Regresiva que tiene un amplio abanico de posibilidades y ventajas, la sesión fué muy positiva y amena para todos los asistentes, para descubrir como conocerse  a uno mismo, conferencia a cargo de la Terapeuta Silvia Sedano, especializada en Terapia Regresiva y Gemoterapia.
En la imagén se aprecia el aspecto que ofrecia la Sala de la Nau-3 con más de veinte personas que no se perdieron detalle de las explicaciones.


***********************************************************************************************************************************************************

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal