Associació Amics de la Salut de Badalona

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal

Historia

Quienes somos

AMICS DE LA SALUT EN BADALONA
COMO SE INICIÓ AMICS DE LA SALUT


L'Associació Amics de La Salut, es una entidad sin animo de lucro, que agrupa a un conjunto de personas con voluntad de colaborar para el barrio de La Salut, fue el 23 de abril del año 2000, cuando se aprobaron los estatutos de la Entidad.
Esta entidad está abierta a todas las personas que deseen colaborar para mejorar el barrio de La Salut y su entorno.

Som una entitat veïnal del barri de La Salut de Badalona que treballem per millorar-lo, ja sigui organitzant tot tipus de acvtivitats, xerrades, cursets o sortides culturals, entre d'altres, o bé fent actes populars amb les activitats per els nostres veïns.


Recollint i canalitzant queixes i propostes del veïnat, prenent mesures reivindicatives, plantejant i proposant solucions als diferents problemes del barri. L'objectiu és cohesionar el veïnal amb el teixit associatiu del barri i de tota la seva zona d'influencia i de la resta de la ciutat.


També proporcionem tota mena d'informació, creant opinió, debatent amb el veïnat el model de barri que volem entre tots, treballant conjuntament amb altres entitats del barri i de la ciutat.
======================================================================================
Nous reptes, il·lucions renovades
Ara, mes que mai, ens calen nous reptes i bona part d'aconseguir-lo depennen de tots nosaltres. El patrimoni més important que tenim és la gent, la gent del nostre entorm, la gent compromessa amb la societat com a voluntaris per millorar la nostra societat.
====================================================================================Regreso al contenido | Regreso al menu principal