Associació Amics de la Salut de Badalona

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal

Documentos

MIREIA BELMONTE GARCÍA
NOMBRADA HIJA PREDILECTA DE LA CIUDAD DE BADALONA POR SUS MERITOS DEPORTIVOS CONSEGUIDOS


MIREIA BELMONTE, NACIO EN BADALONA DESDE MUY JOVEN DESTACÓ EN LA PISCINA HASTA LLEGAR A SER OLÍMPICA.

“LA SIRENA DE LA SALUT”, NO OLVIDA A SU BARRIO, ES SOCIA DE HONOR DE AMICS DE LA SALUT DESDE EL AÑO 2003 CON EL Nº 328


LA SALUT TU BARRIO, ES UN BARRIO ACOGEDOR  QUE RECIBE A TODOS LOS QUE NO SON ORIGINARIOS DE  ESTA CIUDAD.


MIREIA, ES TODO UN EJEMPLO COMO DEPORTISTA  A LOS 4 AÑOS SE INICIA EN EL CLUB NATACIÓN BADALONA DONDE COMENZÓ A COMPETIR,  MUY PRONTO DESTACÓ Y A LOS 11 AÑOS OBTUBO UNA BECA PARA ENTRENAR EN EL CAR
“Centro de Alto Rendimiento de Sant Cugat.

Fichada por el Club Natación de Hospitalet, estuvo 6 años, la temporada 2007/08 fue fichada por el Club Natación Sabadell, y continuó entrenando en el CAR.


SU ESFUERZO, SACRIFICIO Y CONSTANCIA EN EL DEPORTE QUE MAS LA GUSTA COMENZO PRONTO A DAR RESULTADOS


En sus primeras competiciones consiguió en 2006 Campeona del Mundial Júnior en 400 m estilo libre y 400 m estilos, también Campeona del Europeo Júnior  200 m estilo libre y 400 m estilosEl martes día 28 de octubre de 2014 en la sala de actos del Ayuntamiento de Badalona, el Pleno aprobó a Mireia Belmonte, como hija predilecta de la ciudad de Badalona, con la intervención de apoyo d'Amics de La Salut, en las imágenes Marilin Nova, Relaciones Públicas de la entidad fué la encargada de leer el manifiesto, que fué aprobado por todos los grupos del consistorio municipal.


SU TRAYECTORIA ES FULMINANTE SUS TRIUNFOS SON INNUMERABLES  Y HA BATIDO RÉCORS  A NIVEL MUNDIAL.


El 9 de agosto de 2008, se convirtió en nadadora olímpica, al participar en los Juegos Olímpicos de Pekín 2008, muy joven, compitió en 200 braza, 200 y 400 estilos y en relevo 4x100, consiguiendo récord de España, sin dejar las competiciones y los triunfos personales.
El 1 de agosto de 2012, en los Juegos Olímpicos de Londres 2012, se convirtió en la quinta nadadora española de la historia en conseguir medallas.
El 21 de enero de 2013 se presentó su fichaje por el UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia)  que le permite compaginar sus estudios de dirección y gestión de empresas y entrenarse en Sabadell con licencia de su club Fuensanta UCAM de Murcia.


Allí donde compite nos sorprende con sus resultados y sus récords, ejemplo, en el pasado mundial competición en 6 pruebas durante 8 días, consiguiendo nuevas medallas para su amplia colección.

El 5 de agosto de 2013, recibió un merecido homenaje en un acto institucional por el Ayuntamiento de Badalona, siendo condecorada

El 10 de agosto, batió el récord del mundo de los 800 en piscina corta, convirtiéndose en la primera mujer en bajar de los 8 minutos. Al día siguiente batió el récord del mundo de los 400 metros libre, el 29 de noviembre, volvió a batir récord.
El 12 de diciembre, en el Campeonato de Europa, Mireia se colgó la medalla de oro en la prueba de los 200 metros mariposa, batiendo récord continental y otra medalla de oro en 800 metros libre.

Esto solo es una muestra del palmarés de la mejor nadadora de todos los tiempos.
Consiguiendo buenos resultados en el Campeonato Europeo Berlín 2014

Palmarés internacional

Ha participado en los Campeonatos Mundiales y Europeos, en las diferentes categorías, desde el año 2006 al 2014 consiguiendo, primeros lugares, récords y plusmarcas a nivel mundial. El pasado domingo 26 de octubre de 2014 se trajo de Pekín 3 medallas más.


Condecoraciones
Distinción con la Medalla de plata
Real Orden del Mérito deportivo 2013

Este ha sido el resumen de una extraordinaria deportista y una gran persona. La Mireia más humana es la que lucha y se sacrifica día a día para conseguir los triunfos con su esfuerzo que no sabemos hasta dónde puede llegar, es un modelo de deportista y un ejemplo para todos.
Por todo ello apoyamos desde la Associació Amics de La Salut, su merecido reconocimiento que el Ayuntamiento de Badalona, apruebe  en este acto solemne que sea nombrada como:

HIJA PREDILECTA DE LA CIUDAD DE BADALONA
Por su trayectoria deportiva que ha difundido por todo el mundo el nombre de la Ciudad de Badalona

GRACIAS, MIREIA ERES UN EJEMPLO PARA TODOS FELICIDADES !!! TE LO MERECES GUAPA

Badalona a 28 de Octubre de 2014
=====================================================================================

MANIFEST – 1 d’Octubre 2014                              DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES GRANS       

El dia 1 d’octubre, es celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Des del 1990 l’Organització de les Nacions Unides (ONU) va designar aquest dia per retre homenatge i donar visibilitat internacional a aquest grup de població. La majoria de la ciutadania desconeix aquesta celebració i la seva importància tenint en compte els desafiaments que imposen els canvis en les formes de vida.
Tots els que estem al costat de la gent gran; familiars, amics, voluntaris i ciutadans compromesos, som testimonis d’una realitat: LA
SOCIETAT ELS ESTÀ DEIXANT SOLS, o millor dit, ELS ESTEM DEIXANT SOLS. Les organitzacions integrants de la Federació Amigos de los Mayores ho veiem i ho vivim dia a dia. Ja són més d´1.500.000 que viuen en soledat, i cada vegada seran més al nostre país.
És per això que volem aprofitar aquest 1 d’octubre per alçar la veu sobre una de les situacions que transiten en silenci entre un nombre creixent de persones grans: la soledat no desitjada.
Tots els que formem part de la Federació Amigos de los Mayores manifestem públicament el nostre suport incondicional a la gent gran, i volem ser cada vegada més els que els acompanyem en l'última etapa de la vida.
Llegint o escoltant aquest manifest estàs convidat a participar, difondre i implicar-te en aquesta lluita tan necessària.
En l'àmbit internacional, ens sumem a altres voluntaris d'organitzacions germanes de França, Alemanya, Irlanda, Suïssa, Polònia, Canadà i Estats Units per celebrar de forma conjunta aquest dia, amb similars gestos, aportacions i il•lusió. Sumem, a tot el món, més de 20.900 voluntats.
És per ells que avui, reivindiquem el paper actiu i digne que tenen totes les persones grans. La nostra societat té un deute de gratitud i reconeixement que hem de començar a saldar. És urgent que prenguem consciència d'aquesta realitat i donem un pas cap a l'acció per afrontar les conseqüències de la soledat: no els podem deixar sols. Tu, nosaltres, tots som la solució.
Els voluntaris i ciutadans agrupats al voltant del projecte de la Federació Amigos de los Mayores ens comprometem a ser a prop de les persones grans més vulnerables. Volem fomentar la solidaritat intergeneracional i facilitar les relacions socials per donar a la gent gran més oportunitats de participació. No podem deixar aquesta responsabilitat als governs. El voluntariat i la societat civil hem de lluitar perquè no hi hagi cap persona gran que estigui sola i se senti sola. Queda molt per fer.
No podem fallar.                                                                 STOP SOLEDAT. NO ESTEU SOLS                                                                                                                      
=====================================================================


BASES DEL CONCURS DE MENJAR CALÇOTS A BADALONA


Aquest és un important esdeveniment que dins de la temporada dels Calçots, és una tradició molt arrelada a tot el país de Catalunya i, ara i cada vegada més, a Badalona i al seu àmbit d’influència.
La comissió organitzadora de la Festa Popular dels Calçots convoca el Primer Concurs de Menjar Calçots.
El concurs començarà a les 13:00 h. del diumenge 16 de març de 2014

dins de la 14a Calçotada Popular, a la zona habilitada al carrer de l’Arquitecte Fradera, davant del antic Escorxador.  


BASES DEL CONCURS:


• Participants majors de 18 anys.
• El concurs consistirà en veure qui menja més calçots durant 30 minuts.

• El pes net consumit s’establirà per la diferència obtinguda entre el pes brut dels calçots assignat a cada concursant, al començament, i les restes deixades al final.
• No es podrà participar amb guants.
•  Per recollir el Premi, és imprescindible portar posat el pitet.
• Les inscripcions comencen a partir de
les zero hores del dia 12 de febrer de 2014

INSCRIPCIONS:

Per a poder participar-hi s’hauran d’inscriure, omplint i enviant el formulari d’inscripció al correu electrònic, amics_de_la_salut@hotmail.com .També omplint la butlleta que es facilita en aquest mateix imprès i lliurant-la en mà al despatx de l’Associació Amics de La Salut al carrer de l’Arquitecte Fradera, nº 1 Nau 1 – 08914 Badalona, més informació al T. 93.460.42.54  a partir de les 10.00 h. de dilluns a divendres.
-
La comissió organitzadora, declina qualsevol incidència produïda per una mala diligencia o imprudència dels participants.
-
Els drets d'inscripció al concurs seran haver satisfet el pagament del tiquet de la participació abans de l’inicií del Concurs.
=======================================================================================================


- Es farà inscripcions de reserva per a cobrir qualsevol baixa dels titulars.


PARTICIPANTS:

- Podran participar un màxim de 10 persones.
- Tots els participants s’hauran de presentar una hora abans de l’inicio i acreditar la seva identitat, i acceptar les instruccions del jurat.

PREMIS:

Es lliuraran tres premis, un per a cadascú dels tres primers classificats del concurs, un val per dos persones d’un menú complert amb Calçots gentilesa del Restaurant Devesa
, per un dels guanyadors.
Per la resta dels concursants un lot de vi “ORÍGENS” (el vi de Badalona de la Masia Coll de Canyet
) i dues ampolles de cervesa artesanal "Dimoni Badalona", i un record de participació.
El guanyador
del concurs rebrà una estança a la Costa Brava d’una nit d’hotel per dues persones, (Gentilesa de l’Associació de Comerciants Salut Alta - Pau Piferrer de Badalona) + Trofeu pels tres classificats.
2on classificat,
una Tablet de 7"/1Gb DDR/8Gb+funda+memòriaSD 8Gb (Gentilesa de ROS PC. Redes informàtiques)  
3r classificat,
una Planxa elèctrica de cuina de 28x28 (Gentilesa de Ferreteria Bricoinsa – Cofac, costat de l’Ajuntament de Badalona)
........................................................................................................................................................................................................................................................

FULL D’INSCRIPCIÓ


NOM: …………………  COGNOMS:……………..........................…......

DATA NAIXEMENT:…/…../…...Email:..........................................

DOMICILI:………………..…………………………………..........................
POBLACIÓ:………………….........................
CODI POSTAL: ...…....
TELÈFON DE CONTACTE:……………….........................................
Observacions: .......................................................................
=======================================


Quieres ser voluntario? INFORMATE AQUI:

ASSOCIACIÓ AMICS DE LA SALUT DE BADALONA


CARTA DEL VOLUNTARIAT DE CATALUNYA


El I Congrés Català del Voluntariat, reunit a Barcelona el 29 d’octubre de 1995, inspirant-se, entre altres, en les recomanacions del Consell d’Europa i del Parlament Europeu sobre Voluntariat, en la Carta Europea per als Voluntaris proposada per Volonteurope i en la Declaració Universal sobre el Voluntariat proclamada al Congrés Mundial per iniciativa de la IAVE, considera:

Que el voluntariat és una manifestació solidària que es canalitza per mitjà d’entitats sense afany de lucre.

Que tots els ciutadans tenen dret d’organitzar-se i contribuir, d’acord amb llurs preferències i capacitats, a la tasca que realitza el voluntariat.

Que el compromís d’actuació que suposa el voluntariat es fonamenta en una decisió lliure i personal motivada per principis de solidaritat i altruisme.

Que el voluntariat contribueix a un desenvolupament social del nostre entorn i del món, més just, solidari, equilibrat, pacífic i respectuós amb el medi mitjançant la participació dels ciutadans en la vida de les societats.

Que el voluntariat estimula la responsabilitat social dels ciutadans i contribueix a la resolució de les necessitats socials.

Que el voluntariat estimula la responsabilitat social dels ciutadans i contribueix a la resolució de les necessitats socials.

Que el voluntariat fonamenta la seva acció en els principis d’associació i participació democràtica, respecte a la dignitat, igualtat i llibertat de la persona.

DRETS DEL VOLUNTARI

1 Obtenir informació de l’entitat on col•labora, sobre el funcionament, les finalitats i les seves activitats, suport en el desenvolupament de l’acció voluntària i mitjans per poder exercitar-la convenientment.

2 Rebre la formació necessària per al desenvolupament de l’activitat.

3 Ser tractat sense cap tipus de discriminació i amb tot respecte a la seva condició i creences.

4 Gaudir d’acreditació suficient com a voluntari/ària davant de tercers i obtenir certificació de la seva participació en els programes.
5 Participar activament en l’elaboració, planificació, execució i avaluació dels programes i activitats on col•labori, amb el reconeixement social de la seva activitat.

6 Ser coberts dels riscos derivats de l’activitat que du a terme com a voluntari i dels danys que, involuntàriament, podria causar a tercers per raó de la seva activitat.

7 Rescabalar-se, si ho vol, de les despeses que li pugui ocasionar l’activitat voluntària.

8 Acordar lliurement les condicions de la seva acció voluntària i el compromís de les tasques definides conjuntament, el temps i horari que hi podrà esmerçar i les responsabilitats acceptades per cadascú.

DEURES DEL VOLUNTARI

1 Cooperar en la consecució dels objectius del programa on participi per al compliment dels compromisos adquirits dins de l’organització.

2 Realitzar l’activitat a què s’ha compromès amb responsabilitat, bona fe i gratuïtat, donant suport de manera activa a la seva entitat i respectant les normes internes de funcionament.

3 Observar les mesures de seguretat i higiene reglamentades i aquelles que siguin adoptades per l’entitat.

4 Rebutjar qualsevol contraprestació econòmica o material que li pugui ser oferta pel beneficiari o per tercers en virtut de la seva actuació.

5 Mantenir la confidencialitat, sense perjudici dels drets de la persona, de les informacions rebudes i conegudes en el desenvolupament de la seva activitat, tant respecte dels beneficiaris com de l’entitat.

6 En cas de renúncia, notificar-la amb antelació o continuar l’activitat fins que puguin adoptar-se les mesures necessàries per evitar perjudicis greus al servei.


La Carta del Voluntariat de Catalunya ha estat
Reconeguda pel Parlament de Catalunya en la
Seva Resolució 98/V, de 29 de maig de1996.


ASSOCIACIÓ AMICS DE LA SALUT DE BADALONA


Document de compromís entre l’entitat i el voluntariEs recomana que entre el voluntari i l’entitat de voluntariat social s’acordi i se signi un document d’aquestes característiques, que estipuli els drets i deures que es reconeixen mútuament. Això es especialment vàlid per a les entitats d’àmbit social.
En tot cas, el present és només un model orientatiu que cada entitat ha d’adequar i fer-lo servir a la seva mida i necessitats.

REUNITS

D’una banda

En/Na sr./sra. ............................................................, major d’edat, proveït del carnet d’identitat número ................................., en la seva qualitat de President, i en representació de ..................
.................................................. (nom associació), entitat sense afany de lucre, domiciliada a ...................... (ciutat), ..............................................................
(adreça) i registrada amb el número ................................en el corresponent Registre d’associacions, i de l’altra
En/Na........................................., major d’edat (si fos menor d’edat sotmès a tutela ha de figurar també als pares o tutor i els seu consentiment), proveït del DNI número ................................, domiciliat a ..................................................i actuant en el seu propi nom i dret.

MANIFESTEN

Que estan les dues parts interessades en subscriure el present conveni d’incorporació per realitzar activitats de voluntariat a l’entitat
…………………………………………………………, de conformitat amb allò que estableix l’Art. 9 de la Llei 6/1996 de 15 de Gener de Voluntariat i tenint com a marc la Carta del Voluntariat de Catalunya, estableixen el següent:

ACORDS

I. En/Na ....................................................(voluntari) desenvoluparà les seves funcions de forma lliure i gratuïta i responsable.

II. Constitueix l’objecte d’aquest conveni l’establiment de les condicions en base a les quals s’han de desenvolupar el compromís de Voluntariat en la tasca .............................................................
..............................................................................................

III. La durada d’aquest compromís s’estableix del dia ...............fins el dia .......................
IV. El voluntari s’obliga a acomplir els horaris i les normes fixades pel
centre.

Model de document de compromís entre l’entitat i el voluntari

V. El voluntari, si s’escau, rebrà del centre una compensació de les
despeses que suposi la prestació del seu compromís de Voluntariat

VI. La realització d’aquest compromís de Voluntariat no suposa l’assumpció per les parts d’obligacions més enllà de les estrictament establertes en aquest document i, en cap cas, no implicarà l’existència de relació laboral entre l’entitat i el voluntari

VII. El voluntari tindrà dret, un cop finalitzat el curs, si ho demana, a un certificat acreditatiu de la tasca desenvolupada.

VIII. El voluntari es compromet a mantenir la confidencialitat de les
informacions que pugui obtenir dels beneficiaris, conegudes en el marc de la seva tasca.

IX. L’entitat ha de tenir contractada una pòlissa d’assegurances per a que el voluntari estigui cobert dels riscos derivats de l’activitat que du a terme i dels danys que, involuntàriament, podria causar a tercers per raó de la seva activitat.

X. Del present document es facilitarà còpies a les parts sotasignants

XI. Tant el voluntari com l’entitat, pot rescindir aquest conveni quant alguna de les dues parts ho cregui necessari

XII. En cas de renúncia per part del voluntari haurà de notificar-la amb antelació o continuar l’activitat fins que puguin adoptar-se les mesures necessàries per evitar perjudicis greus al servei

I, perquè així consti, les parts signen aquest document, per duplicat

a Badalona, a ...... de ....................................... de 20.....Signatura Representant de l’entitat           Signatura del/la voluntari/a

Pòlissa d’assegurança Col•lectiva de Voluntariat 2011 - 2012


Per llei, tota persona que fa una activitat voluntària a l’interior d’una entitat, ha d’estar coberta per una assegurança. L’entitat és qui està obligada a contractar aquesta pòlissa per cobrir l’acció de la persona voluntària.
FEDERACIÓ CATALANA VOLUNTARIAT SOCIAL: ASSEGURANÇA DE VOLUNTARIS 2011-2012
Us convidem a subscriure la doble pòlissa exclusiva per a voluntaris/àries d'entitats federades i de grups que pertanyin al Secretariat Català pel Voluntariat Social.
Les entitats heu d'enviar-nos el llistat de voluntaris/àries amb nom, cognoms, número de DNI, NIE i/o Nº de passaport i data de naixement, a l'adreça electrònica: assegurances@federacio.net així com el justificant d’haver fet l’ ingrés corresponent, escanejat.
Dades bancàries per fer l’ ingrés:
Entitat: "La Caixa"
Nº de compte: 2100 - 0856 - 96 - 0200386206.
Titular: Federació Catalana de Voluntariat Social.
o Període i vigència de la doble pòlissa: de l’1 de novembre de 2011 al 31 d’octubre de 2012.
o Prima per any i persona assegurada: 5.90 euros. La pòlissa d’ Accidents té un cost de 3.89 euros i la de Responsabilitat Civil de 2.01 euros
o Cobreix els voluntaris/àries a partir dels 16 anys, i fins a 85 anys.  Per tant, afavoreix la incorporació de voluntariat de perfil adult.
o Cobreix els  voluntaris/àries amb independència de la seva situació administrativa. Les persones d’origen extracomunitari per tant, poden incorporar-se a ser voluntaris/àries de la vostra entitat.
o Tant en esdeveniments o actes públics convocats per la FCVS, com per cada una de les entitats (Fires, Carpes al carrer, Taules Rodones, Formació, etc) la pòlissa cobreix els voluntaris/àries participants.
o En esdeveniments o estades per programes d’acció voluntària arreu de l’estat espanyol i a l’estranger, l’assegurança d’Accidents cobreix els voluntaris/àries que es desplacen. I l’assegurança de Responsabilitat Civil els cobreix si es desplacen per l’estat espanyol i per Europa.
o Els voluntaris/àries coberts per la pòlissa poden pertànyer a qualsevol seu de la vostra entitat, tant si la teniu a Catalunya com si és oberta a d’altres territoris de l’estat espanyol.
o Si s’ha pagat la prima per un/una voluntari/ària i aquest es dóna de baixa, el pagament té validesa per a la cobertura d’un/a altre/a voluntari/ària en el tram cobert per la mateixa, sense necessitat d’efectuar-ne un de nou. Només cal que doneu avís de la baixa i l’alta, i informeu de les dades de l’assegurat/da.Característiques de la doble pòlissa:
1) Assegurança d'accidents:
Objecte: Danys personals soferts accidentalment pels voluntaris/àries durant l’exercici de la seva activitat voluntària.
Indemnització per sinistre:
Mort per accident: 7.500 €
Invalidesa absoluta/permanent per accident: 15.000 €
Assistència sanitària derivada dels accidents coberts inclosa
2)  Assegurança de responsabilitat civil
Objecte: Danys a tercers (persones o bens), amb motiu de l’activitat dels voluntaris/àries.
Indemnització per sinistre:
Límit per sinistre: 601.000 €
Límit per anualitat d'assegurança: 601.000 €
Límit per víctima danys personals: 150.000 €
Per a qualsevol sinistre, franquícia a càrrec de l'assegurat, 100 €

Estatuts aprovat en assemblea general de socis.
RECEPCIÓ DE MIREIA BELMONTE A L'AJUNTAMENT
RECEPCIÓ DE MIREIA BELMONTE DIMARTS 21-12-10 A L'AJUNTAMENT

L'Ajuntament de Badalona ha ofert  una recepció a la nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de 4 medalles al Mundial de Natació celebrat a DubaiLa nedadora badalonina de 20 anys també ha aconseguit el títol de Millor Nedadora del Mundial pels seus tres ors i una plata

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Badalona ha estat l'escenari on el dimarts dia 21-12-10 va tindre lloc la recepció oficial a la nedadora badalonina Mireia Belmonte, guanyadora de 4 medalles en el Mundial de piscina curta celebrat a Dubai.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, acompanyat pel regidor d'Esports i Joventut, Albert Tomàs, i d'altres representants dels grups municipals han ofert aquesta recepció a Mireia Belmonte, guanyadora de tres medalles d'or a les proves de 200 metres papallona, 200 metres estils i 400 metres estils, i d'una medalla de plata en la prova de 800 metres lliure. A més, la nedadora badalonina de 20 anys també ha obtingut el títol de Millor Nedadora del Mundial de Dubai.

L'alcalde de Badalona ha lliurat a Mireia Belmonte una reproducció de la Tabula Hospitalis, una peça arqueològica singular de la ciutat romana de Baetulo amb una inscripció on es podia llegir:

Ajuntament de Badalona

a

Mireia Belmonte

tricampiona del món de natació

Badalona, desembre 2010

Jordi Serra va dit que els triomfs de Mireia Belmonte són un orgull per a Badalona i ha agraït que la nedadora porti el nom d'aquesta ciutat per tot el món des de fa ja uns quants anys. L'alcalde de Badalona ha afegit que la campiona del món és un exemple per als nens i nenes que practiquen aquest esport a la ciutat i li ha desitjat nous èxits de cara al proper campionat de Xangai i també als Jocs Olímpics de Londres 2012. Per la seva banda, Mireia Belmonte ha agraït el suport rebut per part de l'Ajuntament de Badalona i ha dit que les medalles obtingudes són el fruit i el reconeixement a l'esforç de cada dia.                                                                  Badalona, 21 de desembre de 2010Anexo: Recepció de Mireia Belmonte  ( B)
Mireia, después de batir el récord en los 800Ampliar imatge
MIREIA BELMONTE SIGUE BATIEDO RECORD A NIVEL INTERNACIONAL
La nadadora de Badalona Mireia Belmonte logró ayer la plusmarca española de 800 libres en el Abierto de Holanda, que se disputa en el complejo Pieter van den Hoogenband de Eindhoven

La badalonina y del barri de la Salut, Mireia Belmonte, el dia 3 de diciembre de 2011, paró el crono en 8 minutos, 22 segundos y 78 centésimas, rebajando la anterior marca en casi dos segundos. La anterior poseedora del récord, Erika Villaécija, fue quinta a diez segundos de Belmonte. Las dos rebajaron las mínimas olímpicas, pero deberán confirmarlas en los Campeonatos de España en marzo.

Mireia, la más internacional en su especialidad, consiguira medallas en las Olímpiadas de Londres el próximo año, tenemos depositado toda la confianza en ella y desde aquí la apoyamos como siempre, felicidades por tus triunfos lo celebramos.

Mireia Belmonte, tras conseguir su mejor marcaAmpliar imatge
Mireia Belmonte, éxito rotundo con cuatro oros en las cuatro pruebas que participaba
Mireia Belmonte, ha triunfado en los campeonatos europeus celebrados en Polonia

Felicitaciones para Mireia Belmonte que ha conseguido 4 medallas de oro en cuatro pruebas, en los campeonatos europeos celebrados en Polonia, este fin de semana hoy domingo 11 de diciembre de 2011 ha sumado su cuarta medalla de oro, ahora es la reina de europa de la piscina corta de 25 metros.

Ahora le falta conseguir la gloria en la piscina de 50 metros, está preparada para ello y lo demostrará, en los próximos juegos olímpicos que se celebraran el próximo año en Londres, deseamos lo mejor para la nadadora más internacional del barrio de la Salut. Felicidades Mireia....

Anexo: Mireia, celebra conseguir un oro  (jpg 19.84KB)
Documents oficials
Aprovació dels Estauts

Van ser aprovat els actuals estatuts en asseblea general de socis l'any 2000
Aprovació dels Estauts  (pdf 12.22KB)

Regreso al contenido | Regreso al menu principal